در گفت‌وگو با فارس
پروين: بگذاريد قطبي با پول‌هاي پرسپوليس در امارات بماند
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: قطبي پول خود را گرفت و به پرسپوليس پشت كرد و نبايد كسي به دنبال بازگشت وي باشد.



علي پروين در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بارها از قطبي حمايت كردم؛ ولي بايد بداند سازمان تربيت بدني و هيئت مديره پرسپوليس به اندازه كافي به او فرصت دادند و همواره سعي داشتند او را يك اسطوره حفظ كنند؛ اما نمي دانم چرا در شرايطي حساس به پرسپوليس پشت كرد.
وي افزود: مطبوعات و كارشناسان نبايد اين مربي را بيش از حد بزرگ كنند يا درخواست بازگشت وي را داشته باشند. او مي دانست ديگر نمي تواند با اين تيم قهرمان شود، چراكه دستش براي همه مربيان رو شده بود،‌ به همين دليل بهتر است كسي دنبالش نرود. بگذاريد با پول هايي كه گرفت در امارات بماند.
سرمربي سابق تيم ملي ادامه داد: مطمئن هستم اگر قطبي نمي‌رفت پس از بازي با پيكان بايد از پرسپوليس خداحافظي مي‌كرد و رسما بركنار مي شد.
وي ادامه داد:‌از هيئت مديره پرسپوليس و مصطفوي مي خواهم خيلي زود با قطبي تسويه حساب كنند و با حمايت از كادر جوان فعلي به فكر آينده اي درخشان باشند. بي شك اگر قطبي دلش با تيم بود،‌ پرسپوليس در شرايطي حساس تنها نمي گذاشت. فقط دنبال اين بود كه پول خود را بگيرد و زودتر از موعد مقرر ايران را ترك كند.
علي پروين افزود: مانند يك بزرگتر به پيرواني كمك مي‌كنم، چون مي‌دانم اگر او سرمربي بماند به همراه عابدزاده و خوردبين حرف‌هاي زيادي براي گفتن خواهد داشت. اين كادر فقط به يك پيروزي نياز دارد.